dag van de mantelzorg

Gemeente Gennep: Theatervoorstelling van Zorggeluk op vrijdag 8 november 2019

Op 10 november is de nationale Dag van de Mantelzorg. Namens de gemeente Gennep nodigen wij mantelzorgers uit de gemeente Gennep uit voor onderstaande activiteit. (Naast deze activiteit kan je je ook nog opgeven voor de feestelijke middag met een lunchbuffet en activiteit op zondag 10 november, kijk hiervoor bij het overige aanbod.)

Theatervoorstelling van Zorggeluk

Op vrijdag 8 november organiseert Synthese samen met Pantein de theatervoorstelling van Zorggeluk; een voorstelling over de wereld van dementie. Als je weet wat dementie doet, kun je er beter mee omgaan. Deze avond is in het Atrium van het Zorgcentrum Norbertushof, Kleermakersgroes 20 in Gennep.
Start
om 19.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur.

Aanmelden kan tot 2 november 2019.
Je ontvangt naast een bevestigingsmail geen aparte uitnodiging meer.
Wacht niet te lang met aanmelden, er is plaats voor een maximaal aantal mantelzorgers.

Aanmelden voor deze activiteit kan hieronder.

Deel dit bericht

Meld je aan

Mantelzorg

  • Let op: Voor elke aanmelding moet een apart formulier per persoon worden ingevuld. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail, als je geen mailtje hebt ontvangen (check eerst je spam mailbox) neem dan contact met ons op via hallo@synthese.nl.
  • Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.
    Lees hier alles over in ons privacyreglement.

    * verplicht
  • Let op: Controleer je mailbox na het invullen van het formulier, als je geen mailtje ontvangt (check eerst je spam mailbox) neem dan contact met ons op via hallo@synthese.nl

  • Heb je nog een vraag?
    Stuur je mail dan naar hallo@synthese.nl voor meer informatie