Gespreksgroep ‘Omgaan met verlies’ (Rouwverwerking)

Synthese start met een gesprekgroep ‘Omgaan met verlies’ voor mensen die een dierbare zijn verloren. De gespreksgroep bestaat uit 6 bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats bij Synthese in Venray.

Het verliezen van een dierbare brengt rouwgevoelens met zich mee. Rouwen is langzaam maar zeker begrijpen dat jouw leven ingrijpend is veranderd door het verlies van iemand die je lief is. Rouw neem je mee, overal waar je komt en overal waar je gaat. Rouwen vindt plaats op alle lagen: in gedachten, in gevoelens, in je lijf en in de waarneming van de wereld om je heen. Ieder mens gaat op eigen wijze om met gevoelens van rouw. Dit rouwproces verloopt voor iedereen anders.

‘Je ervaring delen kan helpen’

Het delen van ervaringen met anderen die ook een dierbare zijn verloren, kan steun geven. Samen in gesprek over ‘hoe om te gaan met deze ingrijpende gebeurtenis in je leven’.

Waar:  Venray
Data: start bij voldoende aanmeldingen

Meer informatie of aanmelden

Deelname aan deze rouwgroep is gratis.
Aanmelden kan ook door middel van het invullen van het aanmeldformulier onder dit bericht of rechtstreeks contact opnemen met groepswerk@synthese.nl of 0478 517317.
Voor deelname is er eerst een kennismakingsgesprek.

Deel dit bericht

Meld je aan

Activiteiten • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  • Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.
   Lees hier alles over in ons privacyreglement.

   * verplicht

  • Heb je nog een vraag?
   Stuur je mail dan naar groepswerk@synthese.nl voor meer informatie