trainingen

Tim en Flapoor sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar

De training Tim en Flapoor is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Kinderen vinden het soms lastig om te vragen of ze met anderen mogen spelen of worden snel boos in de omgang met andere kinderen. Kinderen van 6 t/m 8 jaar leven nog volop in de wereld van de fantasie. De training sluit hierbij aan door gebruik te maken van fantasiefiguren in rollenspellen. De trainers spelen de fantasiefiguren Tim en Flapoor. Zij laten in elke training voorbeelden zien van zowel gewenste als ongewenste gedragingen naar elkaar toe. Samen met andere kinderen leert het kind hoe het op een goede manier kan omgaan met zichzelf en anderen. Er wordt geoefend door middel van spelletjes, toneelstukjes en met behulp van knutselwerkjes. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur en twee ouderavonden, waarop ouders geïnformeerd worden over de inhoud en de voortgang van de training.

Voor wie: Kinderen uit de gemeente Venray, Horst aan de Maas, Beesel en Mook en Middelaar.
Wat: Tim en Flapoor sociale vaardigheidstraining voor 6 t/m 8 jarigen
Waar: Synthese, Leunseweg 51 te Venray.
Wanneer: maandag 11, 18, 25 maart, 1, 8, 15, 29 april en dinsdag 7 mei van 16.00 tot 17.30 uur. Ouderenavonden: 19 maart en 7 mei van 19.00 tot 20.00 uur.

Informatie en aanmelden:
Er zijn geen kosten aan de training verbonden.
Aanmelden kan tot 1 maart 2019.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Moniek Bouwmans via m.bouwmans@synthese.nl of Jessica de Jong via j.dejong@synthese.nl.

Aanmelden via de website kan hieronder.

Deel dit bericht

Meld je aan

Activiteiten  • Sleep bestanden hierheen of

  • Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.
    Lees hier alles over in ons privacyreglement.

    * verplicht

  • Heb je nog een vraag?
    Stuur je mail dan naar hallo@synthese.nl voor meer informatie