2 augustus 2021

Alzheimer Café Heumen, Mook en Middelaar

We treffen inmiddels voorbereidingen om het Alzheimer café weer te openen op 7 oktober en hopen dat er dit keer niets meer tussen komt. De locatie is gewijzigd. Voortaan zien we elkaar in Maldensteijn in Malden. Houdt u de berichtgeving in de media en de posters in de gaten voor het actuele nieuws.

Het is midden in de zomer. Er is van alles om te doen: wandelen, fietsen, boten kijken aan het water, zweefvliegtuigen spotten, een lekker verkoelend ijsje eten, bloemen plukken (tegen betaling) bij het Jachtslot Mookerheide of gewoon buiten bezig zijn in uw eigen tuin. Wissel inspanning en rust af. Zomerzon (met mate) doet goed maar zorg wel voor voldoende drinken.

Misschien denkt u na over een vakantie, met tweeën of samen met anderen. Er zijn speciale accommodaties en reizen voor mensen met dementie. Een mantelzorger kan er ook voor kiezen om alleen op vakantie te gaan en de zorg tijdelijk uit handen te geven.

Voor meer informatie of hulp, schroom niet om contact op te nemen met uw zorgtrajectbegeleider of huisarts. U kunt ook bellen met de afdeling Welzijn van Malderburch, centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg, tel. 024-3570570.

Wij wensen u een goede zomer!

Deel dit bericht