14 oktober 2020

Synthese en Corona

We blijven de ondersteuning bieden zoals u die gewend bent. We doen dat binnen de richtlijnen van het RIVM.

Door de coronacrisis zijn we veel meer online gaan doen. Maar niet alles wat we doen kan online, daarom hebben we extra zaken geregeld. Voor u en onze veiligheid.

Zo zijn er in spreekkamers spatschermen. In de ontvangstruimte/hal en open ruimtes dragen onze medewerkers conform de landelijke richtlijnen mondkapjes. Dat vragen wij u ook te doen. Voor bezoekers zijn er gratis wegwerp mondkapjes op de locatie aanwezig. Ook vragen we u om een registratieformulier in te vullen, zodat we weten dat u op kantoor bent geweest.
Op afspraak zijn onze kantoren open en we houden ons aan de regels: we geven geen handen, houden 1,5 meter afstand en hebben geen contact bij klachten.

Voor al uw vragen

We zijn bereikbaar via telefoon of mail.
Heeft u al contact met een medewerker van Synthese neem dan rechtstreeks contact op met die medewerker.
U kunt de contactgegevens van onze medewerkers vinden op onze medewerkerspagina.
Heeft u nog geen contact met Synthese en wel een vraag bel dan naar 0478-517300 of mail naar info@synthese.nl.

 

Groepswerk en trainingen

De trainingen voor kinderen tot 12 jaar gaan gewoon door, ouderavonden worden hiervoor online gehouden. Trainingen voor volwassenen worden als dat passend is, online gehouden of uitgesteld naar een later moment, hierover wordt u na aanmelding geïnformeerd door de trainers.

 

Ondersteuning door vrijwilligers

Komt er bij u een vrijwilliger voor ondersteuning? Dan wordt met u besproken wat nu passend is voor u en onze vrijwilliger. Het kan het zijn dat we de ondersteuning telefonisch/online bieden. Of we vragen of u naar kantoor komt waar middelen aanwezig zijn om voor iedereen op een veilige manier de ondersteuning te bieden.

 

Voor meer informatie over onderstaande onderwerpen klik op de link:
Landelijke richtlijnen
Routekaart met coronamaatregelen per risiconiveau

Deel dit bericht