22 september 2021

Dag van de Mantelzorg (10 nov) – activiteiten in Horst

Rond de Dag van de Mantelzorg zetten we mantelzorgers in Horst aan de Maas in het zonnetje. Omdat ze het verdienen! Lokale vrijwilligers organiseren samen met leerlingen van het Dendron college en Yuverta (voorheen Citaverde college) feestelijke activiteiten.

Zorg jij langdurig en frequent voor iemand uit jouw omgeving? Laat je lekker verwennen! We nodigen je graag uit voor de volgende activiteiten.

Ken jij in jouw omgeving mantelzorgers? Wil je hem of haar op deze activiteiten attenderen?

High tea

10 & 17 november – 13.00 tot 15.00u
Beide data zitten helaas al vol, dank voor jullie enthousiaste aanmeldingen!

Laat je lekker verwennen met een heerlijke high tea! Leerlingen van het Dendron College leggen jou in de watten. Aansluitend kun je deelnemen aan enkele activiteiten.

De high tea vindt twee keer plaats; op woensdag 10 en woensdag 17 november van 13.00 tot 15.00u bij het Dendron college, Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst.

Er is ruimte voor maximaal 25 personen per high tea. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Theater Kleinkunst – Voorstelling ‘Hoop’

18 november – 19.30u

Op donderdag 18 november om 19.30u brengt theatergroep Kleinkunst de voorstelling ‘Hoop’. De voorstelling vindt plaats op het Yuverta College, Spoorweg 8 in Hegelsom.

‘Hoop’ is een fantasierijke voorstelling over dromen en wensen, gedragen door muziek en aanstekelijk spelplezier.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. De voorstelling begint om 19.30 uur.  Na de voorstelling is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Feestelijke activiteiten in eigen dorp

Lokale vrijwilligers in Meterik, America, Griendtsveen, Evertsoord en Kronenberg organiseren feestelijke activiteiten in eigen dorp. Mantelzorgers uit deze dorpen ontvangen een aparte uitnodiging.

Aanmelden high tea of theatervoorstelling

Je kunt je aanmelden voor één activiteit via onderstaand formulier.

Let op: Voor elke aanmelding moet een apart formulier per persoon worden ingevuld. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail, als je geen mailtje hebt ontvangen (check eerst je spam mailbox) neem dan contact met ons op via hallo@synthese.nl.
Naam*

Aanmelden voor de High Tea is helaas niet meer mogelijk. Wil je naar de voorstelling 'Hoop' op 18 november? Selecteer hem dan hieronder en stuur het formulier in.

Verrassingspakket*

Wil je je aanmelden voor de Mantelzorg Nieuwsbrief? Klik dan hier!

Deel dit bericht