20 september 2023

Dag van de Mantelzorg Heumen/Mook en Middelaar

Als mantelzorger zorgt u voor een naaste. Wij vinden het belangrijk dat er ook aandacht is voor u en niet alleen voor degene aan wie u de mantelzorg verleent. Daarom bieden wij u gratis een moment ter ontspanning aan. U wordt dan als mantelzorger terecht in het zonnetje gezet!

In de gemeente Heumen en Mook en Middelaar besteden wij hier op 6 en 9 november aandacht aan. Als mantelzorger woonachtig in gemeente Heumen of in gemeente Mook en Middelaar heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee data:

  • Óf u kiest op 6 november 2023 voor een thuisgebrachte taartselectie. Deze wordt op die dag bij u thuisgebracht tussen ongeveer 13.30 uur en 17.30 uur.
  • Óf u komt op 9 november 2023 naar Conferentieoord ‘De Poort’ (Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek) voor een heerlijk lopend buffet. Deze avond duurt van 17.30 uur tot 20.00 uur. Wij verzoeken u graag tussen 17.00 uur en 17.15 uur aanwezig te zijn! Er zal geen programma zijn. U krijgt de gelegenheid om gezellig samen te zijn onder het genot van heerlijk eten en alcoholvrije drankjes. Als u in verband met de thuissituatie minder lang aanwezig kan zijn is dat geen enkel probleem. Heeft u problemen met het vervoer? Laat dit ons weten en wij zoeken een passende oplossing voor u.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Denkt u daarbij aan het doorgeven van evt. allergieën of diëten?

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met Synthese op telefoonnummer 024-8909485.

Mantelzorg Heumen/Mook en Middelaar

  • Let op: Voor elke aanmelding moet een apart formulier per persoon worden ingevuld. Na u aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail, als u geen mail hebt ontvangen (check eerst je spam mailbox) neem dan contact met ons op via teamheumen@synthese.nl.

    Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor de aanmelding van de dag van de Mantelzorg 2023 en om u te informeren over mantelzorg.

  • Heb je nog een vraag?
    Stuur je mail dan naar teamheumen@synthese.nl voor meer informatie

Deel dit bericht