27 september 2023

Dag van de Mantelzorg Horst aan de Maas

Rond de Dag van de Mantelzorg zetten we mantelzorgers in Horst aan de Maas in het zonnetje. Omdat ze het verdienen! Lokale vrijwilligers, medewerkers van DELA en leerlingen van het Dendron College en Yuverta organiseren feestelijke activiteiten.

Zorg jij langdurig en frequent voor iemand uit jouw omgeving?

Laat je lekker verwennen! We nodigen je graag uit voor één van de volgende feestelijke activiteiten. Ken jij in jouw omgeving mantelzorgers? Wil je hem of haar op deze activiteiten attenderen?

26 oktober, 1 november en 2 november

High tea Dendron College

Laat je lekker verwennen met een heerlijke high tea! Leerlingen van het Dendron College leggen jou graag in de watten.
De high tea vindt plaats op donderdag 26 oktober van 12.30 tot 14.00 uur, op woensdag 1 november van 12.45 tot 13.30 uur en donderdag 2 november van 12.30 tot 14.00 uur op het Dendron College, Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst. Per activiteit is er plaats voor max. 30 personen.

29 oktober

Ontmoeten en creatief bezig zijn

DELA organiseert een activiteit voor mantelzorgers uit Venray en Horst aan de Maas op zondag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. De activiteit vindt plaats in de ruimte van crematorium Boschhuizen, Spurkterdijk 40 in Venray. Aanmelden kan tot 18 oktober. Mantelzorgers zijn van harte welkom samen met een vriendin of vriend die ook mantelzorgt.

Aanmelden voor 29 oktober is niet meer mogelijk.

6 november

Bloemstukje maken

Wil jij samen met leerlingen en docenten van Yuverta een bloemstukje maken op maandag 6 november van 09.00 tot 11.00 uur? De activiteit vindt plaats bij het Yuverta, Spoorweg 8 in Hegelsom. Er is plaats voor 15 personen.

10 november

Workshop mozaïeken bij His Hope

His Hope organiseert op vrijdag 10 november van 10.00 tot 12.00 uur een workshop mozaïeken met een hapje en een drankje in de multiculturele huiskamer bij His Hope, Torenstraat 43a in Horst. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Aanmelden activiteiten

Je kunt je voor één activiteit aanmelden via onderstaand formulier.
Mocht het toch niet lukken bel dan naar Synthese (077) 397 8500. We nodigen je uit om samen met iemand te komen die ook langdurig voor iemand zorgt. Wel graag per persoon even aanmelden.

Feestelijke activiteiten in eigen dorp

Lokale vrijwilligers in Hegelsom, Tienray en Swolgen organiseren feestelijke activiteiten in eigen dorp. Mantelzorgers uit deze dorpen ontvangen een aparte uitnodiging.

Aanmelden is niet meer mogelijk de activiteiten zijn vol.

Deel dit bericht