2 augustus 2021

Groepstraining GRIP&GLANS voor 55+

Als je ouder wordt, verandert je situatie. 55+’ers kunnen behoefte hebben aan nieuwe manieren om grip te houden op hun leven en om hun leven een beetje meer glans te geven. Met de cursus GRIP&GLANS bieden we ondersteuning in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om je tijd prettiger in te vullen en in het aanleren van vaardigheden om zelf actief bij te dragen aan de glans van je eigen leven.

Hoe leef je gezond en gelukkig? Wat kun je zelf hierin doen? Wat kunnen we voor elkaar doen? Wat kan de samenleving doen? Met de antwoorden op deze vragen kunnen we samen werk maken van GRIP&GLANS voor zoveel mogelijk mensen. GRIP&GLANS-trainingen zijn gericht op de versterking van zelfmanagementvaardigheid (grip) en welbevinden (glans). De GRIP&GLANS-cursussen sluiten bijzonder goed aan op recente ontwikkelingen in zorg en welzijn, zoals ‘positieve gezondheid’ en de participatiesamenleving.

GRIP&GLANS deelnemer:

“Ik was doelloos bezig, maar neem nu weer het initiatief om met
vriendinnen dingen te doen en ik ben lichamelijk actiever geworden. Ik ben er zelfverzekerder door geworden en geniet weer van de kleine dingen in het leven”

Praktisch:
De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Dit is inclusief pauze en voor thee en koffie wordt gezorgd. De groep bestaat uit ongeveer tien personen en wordt begeleid door twee ervaren GRIP&GLANS-trainers.
Waar:            Synthese Horst, Gasthuisstraat 25
Wanneer:      27 sept, 4, 11, 18, 25 okt, 1 nov
Voor wie:       Inwoners van 55+ uit de gemeenten Horst aan de Maas, Venray, Bergen en Mook en Middelaar.

Informatie en aanmelden
Aanmelden kan tot en met zondag 12 september. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via groepswerk@synthese.nl.

Klik hier om je aan te melden via de website.

Deel dit bericht