4 oktober 2018

Help je mee om voorlichting te geven over dementie?

De werkgroep Dementievriendelijk Horst aan de Maas is op zoek naar enthousiaste vrijwillige trainers die zich willen inzetten voor een dementievriendelijke gemeente. Het doel is kennis vergroten over hoe goed om te gaan met mensen met dementie. In samenwerking met Samendementievriendelijk organiseren we in Horst aan de Maas een train-de-trainerscursus waarin je wordt opgeleid als trainer. De duur van de training is één dag waarbij je zowel een theorie- als praktijkles volgt.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel wordt er van je verwacht dat je 10 trainingen van 2 tot 2,5 uur geeft, dat mag binnen je eigen netwerk zijn. Je krijgt na afloop een certificaat van Samendementievriendelijk dat aantoont dat je trainer dementie bent. Door het verspreiden van de opgedane kennis hopen we een bijdrage te leveren aan een dementievriendelijke gemeenschap.

Voor wie: belangstellenden uit gemeente Horst aan de Maas.
Wat: train-de-trainerscursus.
Waar: Horst aan de Maas.
Wanneer: maandag 19 november van 9.15 tot 16.30 uur.

Informatie en aanmelden
Mocht je deel willen nemen dan kun je je naam, adres en telefoonnummer vóór 5 november 2018 doorgeven aan Nienke Muijsers van Synthese, n.muijsers@synthese.nl of 06 40045099.
Na aanmelding ontvangt je een bevestiging, het programma en het adres van de locatie.

Voor meer informatie verwijzen we je naar www.samendementievriendelijk.nl.

Deel dit bericht