21 juni 2018

Horst aan de Maas, Iedereen heeft een talent

De vakantieperiode is bijna in zicht. Maar niet iedereen kan eropuit gaan.

Wij geven je een mooie kans om nieuwe contacten te leggen en samen dingen te doen. Wil jij graag iemand helpen of kun jij zelf wel een ‘maatje’ gebruiken, om bijvoorbeeld een wandeling te maken?
Neem dan eens een kijkje op www.horstaandemaasvoorelkaar.nl.

Ter inspiratie beschrijven wij hieronder enkele voorbeelden van de site.

Vragen

  • Basisschool ‘Onder de Linde’ in Hegelsom zoekt overblijfkrachten die op maandag, dinsdag en/of donderdag kunnen helpen van 11.45 tot 13.15 uur. Natuurlijk is overleg mogelijk betreffende de dagen dat je beschikbaar bent.
  • Hay Mulders, dorpsondersteuner America, zoekt mensen die het leuk vinden om een ander te helpen met kleine klusjes in de tuin. Denk o.a. aan schoffelen, grasmaaien en de heg knippen.
  • Een bewoonster van een groepswoning voor mensen met dementie zoekt iemand die het leuk vindt om met haar te wandelen of op een terrasje te zitten. Voor meer informatie neem contact op met De Zorggroep, Schoutstraat Sevenum.

Aanbod

  • Karin uit Meterik biedt haar hulp aan. Zij kan bijvoorbeeld iemand helpen met koken of een maatje zijn voor iemand om samen leuke dingen te doen.
  • Miep uit Grubbenvorst wil, nu ze met pensioen is, graag iets om handen hebben. Zij biedt zich aan als gastvrouw en kan ook hand- en voetmassages geven. Daarnaast is zij energetisch therapeut.
  • Richard uit Horst biedt zichzelf aan als ondersteuner in het dagelijks leven. Hij kan boodschappen doen, heeft ervaring met computers,  ondersteunt vluchtelingen en heeft ervaring in de horeca. Hij wil een maatje zijn voor mensen die daar behoefte aan hebben.

Deel dit bericht