22 december 2017

Inspiratiesessie Werk & Mantelzorg 1 februari 2018

Werk & Mantelzorg gaat niet altijd goed samen. Wat kunt u als werkgever doen om het de medewerker makkelijker te maken. Wat kan de werknemer zelf doen om werk en zorg goed te combineren. We willen u, samen met werkgevers en HR professionals in de regio, van harte uitnodigen voor deze inspiratiesessie! Er zullen ook erkenningen gevierd worden.

Waar: Citaverde college, Spoorweg 8, 5963 NJ Hegelsom (Horst)
Wanneer:1 februari 2018 van 15.00-17.00 uur.

Graag gaan wij met u in gesprek over het thema Werk & Mantelzorg!

Maak van Werk en Mantelzorg een win-win situatie!
Door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen zoals vergrijzing, steeds langer thuis wonen en het opschuiven van de pensioenleeftijd combineren steeds meer mensen werk met zorg. Bij 1 op de 5 werknemers is dit het geval. In de zorgsector is de verhouding al 1:4. Dit thema bespreekbaar maken op de werkvloer levert zowel de werkgever als de werknemer voordelen op. Het levert minder ziekteverzuim op en een grotere betrokkenheid van werknemers. Zij worden loyaler aan de organisatie. Door krapte op de arbeidsmarkt zal goed werkgeverschap een pré zijn om werknemers te vinden en voor langere tijd te binden.

Klik hier voor de uitnodiging. U kunt deze verspreiden in uw netwerk.

Aanmelden en informatie
U kunt zich voor 30 januari aanmelden bij info@synthese.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Damhuis a.damhuis@synthese.nl, 06 36164919.

Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van: Gemeente Venlo, Gemeente Venray, Gemeente Beesel, Gemeente Horst aan de Maas, Proteion, Vorkmeer en Synthese.

Deel dit bericht