26 oktober 2021

Hartverwarmende reacties op lezing Manu Keirse

Afgelopen vrijdagavond 22 oktober heeft de heer Manu Keirse, klinisch psycholoog, een lezing verzorgd over omgaan met verlies. 'Loslaten is anders leren vasthouden', zo klinkt de titel van de lezing, was live bij te wonen in MFC de Zwingel in Melderslo en via een livestream. Zo'n 100 mensen hebben de lezing bijgewoond.

De heer Manu Keirse is, naast klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het gaat om verdriet en verlies. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.

De lezing is ontzettend goed ontvangen en er kwamen dan ook veel hartverwarmende reacties, zoals:

  • “Wauw een oprecht groot compliment.. wat een inspirerende man! Ik vond de lezing indrukwekkend mooi en heel boeiend!  Het lukt zelden iemand de aandacht (van mensen) zo lang vast te houden maar Manu zonder enige moeite… “
  • “Wat een bijzondere lezing en wat een wijsheid!”
  • “Zo fijn dat ik erbij mocht zijn! Ben er nog van onder de indruk en stil van. Wat een indrukwekkende en waardevolle lezing”
  • “Ik heb de lezing gevolgd en het gaf me moed en kracht om met het rouwproces door te gaan. Heel inspirerend en bemoedigend zoals hij erover vertelt. Dankjewel dat jullie dit hebben georganiseerd.”
  • “Het was een voorrecht! Dank voor de feedback en de mogelijkheid!”
  • “Dankjewel dat we deze inspirerende avond hebben mogen/kunnen volgen. Wat is Manou toch een fenomeen  op zijn vakgebied.”
  • “We willen de heer Manu Keirse vanuit ons hart bedanken. Wat een wijze man. Er is veel om over na te denken. Ik ga vooral goed LUISTEREN en ga bij verlies het onderwerp niet uit de weg.”

Benieuwd geworden? Je kunt de lezing hier terug kijken:

Deel dit bericht