12 augustus 2021

Mantelzorgattentie voor mantelzorgers uit Leudal

Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? Hulp en zorg bieden, soms nu nog meer in deze coronaperiode. Meegaan naar het ziekenhuis, veranderingen in de persoonlijke relatie, veel regelen en nog meer regelen…. Dit is zomaar een greep uit taken van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd maar niet onopgemerkt mogen blijven.

Op 10 november 2021 is de Dag van de Mantelzorg. Deze landelijke dag wordt georganiseerd om mantelzorg onder de aandacht te brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten.
Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? Meld hem of haar dan nu aan met een persoonlijke boodschap. Deze attentie wordt in november, rond de Dag van de Mantelzorg, bij de mantelzorgers thuisbezorgd.

Aanmelden kan vanaf 1 september tot uiterlijk 1 oktober 2021 via een digitaal formulier op de website van de gemeente Leudal: http://www.leudal.nl/mantelzorgattentie.
Wij vragen u om de gegevens van de mantelzorger in te vullen, samen met een persoonlijke boodschap.

Heeft u hulp nodig om dit formulier zelf digitaal in te vullen? Vraag iemand uit uw omgeving om u te helpen.
Lukt het niet om dit digitaal in te vullen en heeft u geen hulp uit uw omgeving? Neem dan contact op met gemeente Leudal via telefoonnummer 0475 85 90 00, dan wordt het formulier telefonisch samen met u ingevuld.
Let op: zorg dat u de adresgegevens van de mantelzorger en uw persoonlijke boodschap bij de hand heeft.

De activiteiten rondom de Dag van de Mantelzorg en de mantelzorgattentie worden mede mogelijk gemaakt door:
de (vrijwilligers)werkgroep mantelzorgondersteuning
Diverse ondernemers
Gemeente Leudal
Synthese.

Deel dit bericht