27 september 2022

Mantelzorgers in het zonnetje!

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg Rond de Dag van de Mantelzorg zetten we mantelzorgers in Horst aan de Maas in het zonnetje. Omdat ze het verdienen! Lokale vrijwilligers organiseren samen met leerlingen van het Dendron College en Yuverta (voorheen Citaverdecollege) feestelijke activiteiten. Zorg jij langdurig en frequent voor iemand uit jouw omgeving? Laat je lekker verwennen! We nodigen je graag uit voor één van de volgende feestelijke activiteiten.

9, 11 en 18 november: High tea

Laat je lekker verwennen met een heerlijke high tea! Leerlingen van het Dendron College (Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst) leggen jou graag in de watten.

De high tea vindt drie keer plaats:

  • woensdag 9 november van 10.00 tot 11.00 uur
  • vrijdag 11 en van 14.00 tot 15.00 uur (vol en aanmelden niet meer mogelijk)
  • vrijdag 18 november van 14.00 tot 15.00 uur

Per activiteit is er plaats voor max. 18 personen.

10 november: Hapas met de Scherpe Sjakies

Leerlingen van het Yuverta zorgen voor soep met lekkere hapjes. Anneke Speijcken zorgt voor een ludieke ontvangst. De bijeenkomst wordt opgeluisterd met gezellige muziek van de Scherpe Sjakies. De activiteit vindt plaats op 10 november van 17.30 tot 20.30 uur bij het Yuverta, Spoorweg 8 in Hegelsom.

10 november: High tea

His Hope organiseert een gezellige high tea voor mantelzorgers. Deze vindt plaats op donderdag 10 november van 13.30 tot 15.30 uur in de multiculturele huiskamer bij His Hope, Torenstraat 43a in Horst. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Aanmelden activiteiten

Via onderstaand formulier kunt u zicht aanmelden. Ben je digitaal niet zo vaardig? Vraag dan even iemand in jouw omgeving om je te helpen. Mocht het toch niet lukken bel dan naar Synthese (077) 3978500.

Wil je samen komen met een andere mantelzorger? Dan graag per persoon aanmelden, dus voor iedereen een aanmeldingsformulier invullen.

Feestelijke activiteiten in eigen dorp

Lokale vrijwilligers in Hegelsom, Meterik, America, Griendtsveen, Evertsoord en Kronenberg organiseren feestelijke activiteiten in eigen dorp. Mantelzorgers uit deze dorpen ontvangen een aparte uitnodiging.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Deel dit bericht