11 maart 2021

Online workshop Bordjevol voor vrijwilligers en professionals

Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. Graag willen we jou, je collega’s, vrijwilligers en andere belangstellenden van harte uitnodigen voor de online workshop BordjeVol op donderdag 8 april om 13.30 uur tot maximaal 15.00 uur. Deze workshop bestaat uit één bijeenkomst en is vooral bedoeld voor vrijwilligers en professionals.

BordjeVol is een methode die mantelzorgers spelenderwijs inzicht geeft in energievreters en -gevers. We geven achtergrondinformatie over hoe je BordjeVol in kunt zetten bij gesprekken met mantelzorgers. We gaan met elkaar oefenen zodat je feeling krijgt met deze methode.

Zaken die aan de orde komen in Bordjevol zijn:

Wat ligt er allemaal op jouw bordje en wat kan er van het bordje af? Welke veranderingen zijn wenselijk en helpend om bewuste keuzes te kunnen maken? Welke vrienden, bekenden of buurtgenoten kunnen je daarbij helpen? Een persoonlijk actieplan helpt om hierbij de eerste stappen te zetten. BordjeVol bestaat uit een doosje kaarten en een set werkbladen. Alle deelnemers krijgen van te voren een set toegestuurd.
Ben je mantelzorger en wil je ook deelnemen aan BordjeVol, laat het ons dan weten.

Aanmelden:
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: mantelzorgleudal@synthese.nl. Je krijgt dan van te voren de link toegestuurd.

Meer informatie: www.bordjevol.nl

Ervaringen van mantelzorgers: “concreet”, “maakt bewust”, “geeft erkenning”, “zet aan het denken”, “positief confronterend”, “biedt eigen regie”, “activerend”.

Deel dit bericht