28 mei 2019

Samen aan de koffie met mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers in Leudal!

“De thuiszorgmedewerkers doen hun best maar ik moet zo vaak wachten.” “Er zijn zoveel verschillende personen in het thuiszorg team, ik moet goed opletten.” “De thuiszorg heeft het zo druk, ik voel me soms bezwaard om iets te vragen.“ “Als zorgprofessional betrek ik altijd mantelzorgers bij de zorg en ondersteuning van cliënten.” “Een van de moeilijkste dingen vind ik het gesprek met de mantelzorger die de zorg moeilijk los kan laten.” “Ik heb zo weinig tijd om mantelzorgers te ondersteunen.”

Deze uitspraken komen ons allemaal bekend voor. Heldere communicatie is de smeerolie in een goede samenwerking: de zorg rondom een cliënt is een samenspel van onder andere thuiszorgmedewerkers en mantelzorgers. Er is aandacht voor elkaar maar toch kan het soms beter. Hoe kan samenwerking verbeterd worden? Iedereen wil het beste voor de mensen die zorg nodig hebben maar kan er aan alle verwachtingen voldaan worden? Zijn er tips die mantelzorgers aan thuiszorgmedewerkers kunnen geven en andersom?

We nodigen mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers uit voor een kop koffie om ieder vanuit zijn/haar eigen perspectief ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Voor wie: mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers uit de gemeente Leudal
Wat: bijeenkomst met mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers
Waar: BusinessCentrum, Markt 6, 6088 BP in Roggel
Wanneer: dinsdagmiddag 18 juni van 13.30 tot 15.00 uur

Informatie en aanmelden
Deelname is gratis.
Aanmelden kan tot 14 juni 2019, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Muijsers en Yvonne Reijnders-Linssen van Steunpunt mantelzorg Leudal via 0475 745138.

Klik hier om je aan te melden via de website.

Deel dit bericht