28 juni 2023

Synthese per 1 juli brede welzijnspartner gemeente Heumen

Vanaf 1 juli 2023 verbreedt Synthese haar rol als welzijnspartner voor de gemeente Heumen. Inwoners van de gemeente Heumen konden al terecht bij Synthese voor Jongerenwerk en de Buurtsportcoach. Binnenkort geldt dat ook voor het Ouderenadvieswerk en de Mantelzorgondersteuning.

De bekende gezichten blijven

Synthese is sinds 2020 actief in de gemeenten Heumen. Vanaf 1 juli nemen we daarnaast het Ouderenadvieswerk en de Mantelzorgondersteuning over van welzijnsorganisatie Malderburch. Synthese behoudt hierbij bekende en gewaardeerde welzijnsmedewerkers en -vrijwilligers, waardoor de ondersteuning van inwoners zoveel mogelijk als vanouds doorloopt.

Een bredere blik op welzijn

Door het onderbrengen van meerdere welzijnstaken bij één organisatie ontstaan er korte lijnen tussen diverse expertises, kunnen we sneller schakelen en beter afstemmen. Zo versterken we de dienstverlening aan de inwoners van Malden, Overasselt, Heumen en Nederasselt. Voor inwoners is duidelijk dat ze met al hun vragen bij een partij terecht kunnen.

Soepele overgang

Afgelopen periode is er achter de schermen gewerkt aan een soepele overgang van deze diensten, inwoners die nu ondersteuning ontvangen waarvoor iets veranderd, worden persoonlijk geïnformeerd.

Vragen en meer informatie

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze overgang verzoeken we u contact op te nemen via teamheumen@synthese.nl of bel met 024-8909485.

Deel dit bericht