10 september 2019

Training De kinderen scheiden mee 

Een echtscheiding is voor iedereen een moeilijke en onzekere tijd. In de training ‘De Kinderen Scheiden Mee’ werkt een erkend coach met een groepje kinderen om de verwerking van de scheiding zo goed mogelijk op gang te brengen en problemen zoveel mogelijk te voorkomen.  

“Wat hebben de kinderen nodig? Welke vragen hebben zij? Wat willen ze van hun ouders? Hoe voelen zij zich? En waar lopen zij tegenaan?”

Ouders krijgen een presentatie te zien aan het einde van de kinderbijeenkomst, gemaakt door hun kinderen en de coach. Hierin worden de vragen op een passende manier gepresenteerd en worden wensen uitgesproken! 

In de ouderbijeenkomst krijgen ouders informatie over de training, hoe ze het gedrag van hun kinderen kunnen snappen en hoe ze hun kinderen kunnen steunen.

Voor wie: Kinderen (basisschoolleeftijd) wiens ouders gaan scheiden of gescheiden zijn uit de gemeente Venray, Horst aan de Maas, Beesel en Mook en Middelaar en Gennep op indicatie.
Wat: Training De kinderen scheiden mee
Waar: Synthese, Leunseweg 51 te Venray
Wanneer: woensdag 25 september van 13.30 tot 17.00 uur. Laatste half uur zijn ouders aanwezig voor de presentatie. Ouderbijeenkomst is op dinsdag 24 september van 19.00 tot 20.00 uur.

Informatie en aanmelden
Er zijn geen kosten aan de training verbonden.                                 
Aanmelden kan tot 20 september 2019.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Gerrits (Synthese) of Jessica de Jong (Gezinscoach Venray) via 0478 517300 of p.gerrits@synthese.nl / j.dejong@synthese.nl

Klik hier om je aan te melden via de website.

 

Deel dit bericht