10 oktober 2018

Uitnodiging voor alle mantelzorgers in Leudal

Zaterdag 10 november a.s. is de landelijke Dag van de Mantelzorg, met het thema: ‘Mantelzorg mag naam hebben, wie ga jij verrassen?’ Ook in de gemeente Leudal vinden we dit een belangrijke dag om mantelzorgers te verrassen.

Geheel verZORGde Leudaltour!
Graag nodigen wij mantelzorgers die voor een naaste zorgen in de gemeente Leudal van harte uit voor een verrassende Leudaltour Zorg en Welzijn. Tijdens deze gezellige bustour leer je Leudal nog beter kennen. De ervaren gidsen Sjra en Vic zullen je voorzien van interessante informatie, feitjes en weetjes over de mooie dorpen van onze gemeente.

Je wordt om 13.00 uur bij het BusinessCentrum Leudal, Markt 6 in Roggel, verwacht.
Na de ontvangst zal worden gestart met de tour. Na de tour (ca. 15.30 uur) word je verwacht voor een gezellige afsluitende borrel mét verrassing, geheel verzorgd door de bedrijven van het
BusinessCentrum. De middag zal rond 18.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden vóór 1 november 2018
Klik hier om je aan te melden.
Er zijn geen kosten aan de activiteiten verbonden.

Jonge mantelzorgers
We denken natuurlijk ook aan de jonge mantelzorgers tot 24 jaar. Deze mantelzorgers kunnen worden aangemeld voor een presentje dat ze rond deze dag thuis zullen ontvangen. Aanmelden kan tot 1 november. Klik hier om een jonge mantelzorger aan te melden.

 Je bent van harte welkom op zaterdag 10 november!

Met hartelijke groet,

 

mede namens de vrijwilligers mantelzorgondersteuning,
Steunpunt Mantelzorg Leudal, Synthese

 

De activiteiten georganiseerd op de Dag van de Mantelzorg worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de gemeente Leudal, BusinessCentrum Leudal en Synthese.

 

Deel dit bericht