24 september 2020

Wandelgroep in Leudal voor mantelzorgers van mensen met dementie

Eens per maand wordt er gewandeld vanuit wisselende startlocaties in Leudal. Dit is een fijne manier om mensen te ontmoeten die te maken hebben met dementie. Tijdens de wandelingen worden vaak waardevolle contacten gelegd.

De wandelingen zijn afwisselend op woensdag en vrijdag. Met het wisselen van startlocatie en dag hopen we zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om eens mee te gaan. Na elke wandeling is er de gelegenheid om nog samen na te praten in een café/restaurant.

Voor wie: mantelzorgers van mensen met dementie uit de gemeente Leudal. Indien mogelijk en wenselijk wandelt uw naaste gezellig mee.
Wat: wandelgroep.
Wanneer: de eerstvolgende wandeling is op vrijdag 9 oktober 2020 om 10.30 uur.
Startpunt: Parkeerplaats Café Restaurant Sint Servaas, Sint Servaasweg 46 in Nunhem. Daarna drinken we gezellig samen koffie.

Informatie en aanmelden
Omdat we rekening houden met het aantal deelnemers willen we vragen of u zich vooraf wilt aanmelden bij Maria van der Ven via mail: mariavanderven47@gmail.com of telefonisch: 0475-592220.

Vrijwilliger Maria van der Ven heeft deze week een award gekregen voor haar inzet. Naast deze wandelingen is ze ook contactpersoon van de dementievrijwilligers via Proteion Welzijn, en dat verloopt heel erg goed in Leudal mede dankzij Maria.

Van harte welkom (mits u vrij bent van coronaklachten natuurlijk) namens,

Ellen op het Roodt, Casemanager dementie in Leudal
Maria van der Ven, Susi de Rooij Vrijwilligerszorg Proteion Welzijn
Rikie Verhaeg, Alzheimercafé Leudal
Yvonne Reijnders, Steunpunt mantelzorg Leudal Synthese

Deel dit bericht