29 maart 2020

Wat de effecten van corona ook zijn: Je staat er niet alleen voor, wij zijn er voor jou!

Geraakt door corona? Blijf niet zitten met je zorgen. Wij zijn er voor jou!

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Sommige mensen hebben naasten verloren of kampen met klachten omdat ze zelf ziek zijn geweest. Anderen voelen zich verloren, lopen vast omdat ze weinig kunnen doen door de maatregelen of maken zich zorgen over werk, inkomen of de toekomst. Synthese biedt een helpende hand met een luisterend oor, praktische hulp, advies en ondersteuning.

Het is een moeilijke tijd waarin we allemaal te maken hebben met het coronavirus en de maatregelen die nodig zijn om het virus te bestrijden.

Wat zijn de effecten van corona op jouw leven? Is een geliefde van je opgenomen in het ziekenhuis? Of is er iemand in je naaste omgeving overleden door corona? Heb je zelf corona (gehad) en kamp je nog met de gevolgen? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Begrijp je de informatie over het virus of de maatregelen niet? Maak je je zorgen over jouw werk of inkomen?

Wat de effecten van corona ook zijn: je staat er niet alleen voor.

Bij Synthese kun je altijd terecht voor een luisterend oor, hulp en ondersteuning. Wil je praten met iemand die er echt voor jou is? Iemand die naar jouw verhaal luistert en je helpt om de dingen op een rijtje te krijgen? Als je hulp kunt gebruiken, op welke manier dan ook, klop dan vooral bij ons aan. We bieden ondersteuning, kijken wat je nodig hebt en helpen je verder.

We helpen je met praktische zaken, advies of doorverwijzing.

Onze professionals en speciaal opgeleide vrijwilligers zijn er voor jou in moeilijke tijden. Je kunt ons vrijblijvend bellen of mailen zie onze contactpagina voor het kantoor in uw gemeente.

 

Klik hier voor de flyer

Deel dit bericht