4 april 2019

Wie kan ons helpen? Onderzoek naar behoeften kinderen van gescheiden ouders.

Wij zijn Sultan Sarioglu en Inge Schepers beide vierdejaars studenten Pedagogiek aan de HAN te Nijmegen. Momenteel voeren wij ons afstudeeronderzoek uit binnen de welzijnsorganisatie Synthese, locatie Venray. Wij onderzoeken wat de ondersteuningsbehoeften van kinderen van gescheiden ouders zijn in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Zo kunnen we een passend aanbod realiseren voor kinderen van gescheiden ouders in Venray.

Wij zijn opzoek naar:

Gescheiden ouders en hun kinderen die wij mogen interviewen.

Door de behoeften van kinderen in kaart te brengen kunnen medewerkers van Synthese Venray aansluiten bij deze kinderen tijdens een echtscheidingsproces. Jouw ervaring is voor ons onderzoek van groot belang! Op basis van de aanmelding wordt er een selectie gemaakt zodat er een diverse groep ontstaat.

De verkregen informatie wordt geanonimiseerd en privacy wordt gewaarborgd. Er wordt gezorgd dat de informatie niet naar personen te herleiden is.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of deelname kun je contact opnemen met Sultan Sarioglu en Inge Schepers door te mailen naar info@synthese.nl of te bellen naar 0478 517300.

Klik hier om je aan te melden via de website.

Deel dit bericht