4 februari 2019

Winter BBQ in jongerencentrum The B heeft ideeën opgebracht

Op donderdagavond 31 januari is er vanuit het jongerenwerk van Synthese een winter BBQ in jongerencentrum The B georganiseerd. Naast samen lekker eten zijn de jongerenwerkers met de aanwezige jeugd in gesprek gegaan over wat zij eigenlijk graag in The B willen zien.

Wat kunnen zij doen om The B voor alle jongeren in Venray en omgeving aantrekkelijk te maken?
Waar zouden zij beginnen als zij de baas over The B zouden zijn?
Wat zouden zij met een budget voor elkaar krijgen en wat zonder budget?
Deze en meer vragen zijn de punten die met de jeugd besproken zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

De aanwezige jeugd heeft veel ideeën opgeschreven en hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten. Onder andere zijn de ideeën voor een karaoke avond, skate- en pooltoernooitjes bedacht. Maar ook een openpodium spreekt de jeugd erg aan. Een aantal jongeren willen zelfs barvrijwilliger worden. Tevens hebben ze veel ideeën over hun eigen inloopavond.

Medewerkers van The B en de jongerenwerkers van Synthese zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die van The B een nog bruisender jongerencentrum kunnen maken.
Wil jij ook vrijwilliger worden en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Dan kan je je via het  jongerenwerk van Synthese aanmelden.
Ook als je anderen vragen hebt kan je bij het jongerenwerk van Synthese terecht via info@synthese.nl (t.a.v. het jongerenwerk).

Deel dit bericht