23 november 2020

Workshop Blijf in Balans voor Mantelzorgers in de gemeente Leudal

“Ik voel me zo alleen maar durf geen bezoek te ontvangen.”  “Moeten we zelf de zorg doen?”   “Straks wordt het virus nog overgedragen door iemand van het zorgpersoneel.”  “Als mijn partner opgenomen wordt in een zorgcentrum en er komt een nieuwe golf, wat dan?”   “Ik vind het o zo moeilijk om hulp te vragen en heb het gevoel er alleen voor te staan.”  

Zomaar een paar uitspraken die we horen van mantelzorgers.  

Samen met het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg organiseert het Steunpunt Mantelzorg Leudal een workshop ‘Blijf in Balans’ voor mantelzorgerswaarin we op verzoek wat dieper ingaan op het thema ‘Schuldgevoel’. Dat komt bijna iedere mantelzorger tegen. Zeker in deze coronaperiode waar moeilijke dillema’s aan de orde zijn. We werken met kleine groepen van maximaal 6 personen met voldoende ruimte.  

Voor wieMantelzorgers uit de gemeente Leudal 
WatBijeenkomst ‘Blijf in balans’ 
WanneerDonderdag december 2020 van 9.30-12.00 uur 
WaarBusiness centrum, Markt 6 in Roggel   

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Synthese via de mail info@synthese.nl of telefonisch 0475 745138.   

Aanmelden kan vóór 1 december 2020.  

Bent u verhinderd of zou een ander moment beter in uw agenda passen, geef het ons door. Bij voldoende belangstelling herhalen we deze bijeenkomst.  

Er zijn géén kosten verbonden aan deze bijeenkomst.  


Van harte welkom namens, Sandra Op Heij, Algemeen Maatschappelijk Werk en
 Yvonne Reijnders, Steunpunt Mantelzorg Leudal van Synthese 

Deel dit bericht