7 april 2020

Synthese FIP-Leudal gestart

Synthese Leudal levert ondersteuning bij financieel-administratieve vragen in Corona-tijden

Synthese Leudal is in het kader van het programma minima, armoede en schulden ‘Samen voor een goed leven’ druk bezig met het oprichten van de eerste twee Financiële Informatie Punten (FIP): spreekuren op goed bereikbare plaatsen in Leudal waar men ondersteuning kan vragen bij financieel-administratieve vraagstukken en het invullen van (aanvraag-)formulieren.
Helaas vallen deze spreekuren ook onder de huidige Corona-maatregelen en moeten we de introductie daarvan uitstellen tot nader order.

Om toch iets te kunnen betekenen zijn we met ingang van maandag 6 april gestart met een telefonisch spreekuur aangevuld met een mogelijkheid vragen te stellen per email.

We noemen het: Synthese FIP-Leudal

Als je tijdens het spreekuur belt krijg je een medewerker van Synthese aan de telefoon die samen met je de vraag doorneemt en noteert, inclusief  contactgegevens (telefoon en/of mail).
Vervolgens gaat deze vraag naar een ervaren Synthese-vrijwilliger die uiterlijk binnen 2 werkdagen contact opneemt voor de ondersteuning. Mocht je vraag niet direct kunnen worden afgehandeld dan maak je samen met de vrijwilliger een vervolgafspraak.

Contactgegevens Synthese FIP-Leudal:
Telefoon 06 36341629
Mail FIP-Leudal@synthese.nl

De telefonische spreekuren zijn op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur.
Buiten deze dagen/tijden kun je ook bellen en de voicemail inspreken.
In plaats van een voicemail inspreken kun je natuurlijk ook een Whatsapp-bericht sturen.
Wij bellen dan de eerstvolgende werkdag terug.

Per mail kun je ons 7 dagen per week bereiken.
Wij sturen dan de volgende werkdag een bevestiging dat je vraag in behandeling is genomen of om aanvullende informatie te vragen.

Contactpersonen bij Synthese:
Yvonne Reijnders en Gert van der Steen

Klik hier voor de flyer van FIP-Leudal

Deel dit bericht