16 november 2018

Terugblik Dag van de Mantelzorg in Leudal

De geheel verZORGde Leudaltour Zorg & Welzijn onder leiding van de gidsen Sjra van Horne en Vic Pennings, door en langs alle kernen in Leudal, is positief ontvangen. Bijna 100 deelnemers genoten van de rit. Na de tour was er een warm welkom georganiseerd door de bedrijven van het businesscentrum in Roggel.

Drankjes en hapjes; hartig en zoet, soep, koffie of een borrel, er was voor elk wat wils. Het was zeer goed verzorgd. Een reactie van een mantelzorger was dat het één groot cadeau was. De mensen waren snel met elkaar in gesprek. De serenade van Harmonie Amecitia in Roggel was een mooie afsluiting van deze waardevolle dag.

Ook aan de jonge mantelzorgers was gedacht. De aangemelde jonge mantelzorgers voor deze dag hebben een cadeautje thuisbezorgd gekregen, een ‘petje af met een bol.com bon’.

Voor iedereen die zich ingezet heeft, spullen heeft aangeleverd voor de goody bags, voor hapjes en drankjes heeft gezorgd of op wat voor manier dan ook: nogmaals hartelijk dank!
Mede namens de mantelzorgers, een extra dank aan de vrijwilligers van de werkgroep mantelzorgondersteuning: Francine, Gerard, Annie en Truus.

Deel dit bericht