30 januari 2020

Training Tim en Flapoor in Horst aan de Maas

De training Tim en Flapoor is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Kinderen vinden het soms lastig om te vragen of ze met anderen mogen spelen of worden snel boos in de omgang met andere kinderen. Kinderen van 6 t/m 8 jaar leven nog volop in de wereld van de fantasie.

De training sluit hierbij aan door gebruik te maken van fantasiefiguren in rollenspellen. De trainers spelen de fantasiefiguren Tim en Flapoor. Zij laten in elke training voorbeelden zien van zowel gewenste als ongewenste gedragingen naar elkaar toe. Samen met andere kinderen leert het kind hoe het op een goede manier kan omgaan met zichzelf en anderen. Er wordt geoefend door middel van spelletjes, toneelstukjes en met behulp van knutselwerkjes. De training bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur en een ouderavond.

Voor wie: Kinderen uit de gemeente Venray, Horst aan de Maas, Beesel, Bergen en Mook en Middelaar.
Wat: Tim en Flapoor sociale vaardigheidstraining voor 6 t/m 8 jarigen
Waar: Synthese, Bemmelstraat 2 te Horst
Wanneer: Dinsdag 10, 17, 24, 31 maart, 7 en 14 april 2020 van 15.30 tot 17.00 uur. Ouderavonden: dinsdag 10 maart en 7 april 2020 om 18.00 uur.

Informatie en aanmelden
Er zijn geen kosten aan de training verbonden.
Aanmelden kan tot 25 februari 2020.
Voor de start van de training is een intakegesprek.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica de Jong (j.dejong@synthese.nl) of Derya Bozok (d.bozok@synthese.nl).

Klik hier om je aan te melden via de website.

Deel dit bericht