27 augustus 2019

Training Tim en Flapoor

De training Tim en Flapoor is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Kinderen vinden het soms lastig om te vragen of ze met anderen mogen spelen of worden snel boos in de omgang met andere kinderen.

Kinderen van 6 t/m 8 jaar leven nog volop in de wereld van de fantasie. De training sluit hierbij aan door gebruik te maken van fantasiefiguren in rollenspellen. De trainers spelen de fantasiefiguren Tim en Flapoor. Zij laten in elke training voorbeelden zien van zowel gewenste als ongewenste gedragingen naar elkaar toe. Samen met andere kinderen leert het kind hoe het op een goede manier kan omgaan met zichzelf en anderen. Er wordt geoefend door middel van spelletjes, toneelstukjes en met behulp van knutselwerkjes. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur en twee ouderavonden.

Voor wie: Kinderen uit de gemeente Venray, Horst aan de Maas, Beesel en Mook en Middelaar.
Wat: Tim en Flapoor sociale vaardigheidstraining voor 6 t/m 8 jarigen
Waar: Synthese Venray, Leunseweg 51 in Venray
Wanneer: maandag 30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober, 4, 11 en 18 november van 16.00 tot 17.30 uur. De ouderavonden zijn op maandag 7 oktober en 11 november van 19.00 tot 20.00 uur.

Informatie en aanmelden:
Er zijn geen kosten aan de training verbonden.
Aanmelden kan tot 20 september 2019.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Derya Bozok of Carine Hoeijmakers via groepswerk@synthese.nl

Klik hier om je aan te melden via de website.

Deel dit bericht